לכל אורך הדרך עליכם לזכור שהעוגה נועדה לאכילה. יש להקפיד על עבודה בסביבה נקייה ולייצור שכבה אחידה ודקה של ציפוי. על המעטפת להיות דקה ואחידה. על מנת להבטיח עבודה נוחה נבחר בבצק סוכר איכותי ונעבוד עמו בעודו טרי וקריר. הכינו מראש את משטח העבודה ואת המערוך. אם דרושה צביעה של בצק הסוכר השלימו אותה טרם התחלת שלב העיצוב. לטובת ציפוי אחיד של העוגה נרדד כמות מספקת של בצק לעובי אחיד, נרים בזהירות את הבצק ונניח אותו על עוגה קרה. לא כדאי להניח
בצק סוכר על עוגה חמה או על עוגה פושרת. נהדק היטב את המעטפת, ונחליק אותה בהתאם לצורך.