קישוטי עוגה
מחפשים רעיון לעוגה מושקעת? אפייה של עוגה מעוצבת ומושקעת היא דרך נהדרת לשמח אדם אהוב ביום ההולדת שלו. אנחנו כאן בכדי ללמד אתכם איך בוחרים נכון קישוטי עוגה ומעצבים בקלי קלות עוגות מדהימות. הקפידו לבחור קישוטי עוגה אכילים ותוכלו לאכול את העוגה כולה. קישוטים אפשר להכין מבצק סוכר, זילופי קרם, סוכריות ועוד. הטכניקה הנכונה תאפשר קישוט מלא של עוגה בתוך פחות מחצי שעה.
מה צריך בשביל לקשט עוגת יום הולדת?
אם לא רכשתם מראש קישוטי עוגה – הגעתם למקום הנכון. עם שקית זילוף, קרם וניל פשוט וסוכריות צבעוניות אפשר לעצב עוגה יפיפייה. הבסיס יהיה עוגה בחושה טעימה בטעם וניל או שוקולד. חשוב להקפיד שהעוגה תהיה טעימה ועסיסית. קרם וניל פשוט וטעים נכין מהקצפה של 2 מכלי שמנת מתוקה עם כפית סוכר וניל וחצי חבילה של אינסטנט פודינג. כאשר הקרם מוכן העבירו אותו אל שקית זילוף. חשוב לעבוד עם הקרם בעודו קר. צפו את העוגה בשכבה אחידה של קרם, זלפו קישוטי קצפת ופזרו סוכריות צבעוניות.
מתי כדאי להתחיל לקשט את העוגה?
קישוטי עוגה נניח בסמוך למועד האירוע. אפשר להכין את העוגה יום לפני האירוע וגם את הקרם, אך את הקישוט נבצע מספר שעות לפני האירוע. קרם וניל אפשר לשמור במקרר עד יומיים במכל סגור. קירור של קישוטי עוגה במקרר עלול לגרום לנזילת צבע או דהייה. אם אין לכם ברירה אלא להכין את העוגה מראש קחו בחשבון שהקישוטים עלולים להוריד צבע אל הקרם. קישוטי בצק סוכר נחשבים עמידים יותר בהשוואה לקישוטי קרם.
טיפים לעבודה נכונה עם קישוטי עוגה
1. הקפידו לבחור קישוטי עוגה אכילים עשויים חומרי גלם איכותיים.
2. קחו בחשבון אפשרות של ירידת צבע מהקישוטים אל הקרם.
3. אם לא תאפשרו תזוזה של הקישוטים איש לא יבחין בירידת הצבע אל הקרם.
4. קישוט של עוגה מתבצע רק כאשר היא קרה לחלוטין.
5. אפשרו לקרם להתייצב לפני תחילת העבודה.
6. שלבו בעוגה מחיות בטעמי שוקולד, פיסטוק, קינדר, פטל ועוד.