אם החלטתם להכין בעצמכם את הבצק הצטיידו מראש בתבניות אפייה מתאימות. תשמחו לגלות שמדובר בבצק פשוט. אם תקפידו להשתמש בחומרי גלם איכותיים ולעבוד על פי המתכון – התוצאה תהיה טובה. על מנת להכין 14 יחידות בקוטר של 8 ס"מ דרושים 1.5 כוסות קמח (איכותי ומנופה), 110 גרם חמאה קרה מאוד וחתוכה לקוביות, 5 כפות סוכר, קורט מלח, 2 כפות קקאו, 1 ביצה. ההכנה של הבצק מתחילה ביצירת פירורים מערבול של הקמח והחמאה בקערת מיקסר עם וו גיטרה. בהדרגה מוסיפים את שאר המרכיבים ונמנעים מעיבוד יתר שעלול לפגוע במרקם.